20150225

Olivian huoneTältä näyttää toistaiseksi meidän tytön huoneessa. Melko hempeällä mennään. Yksi seinä on hennon vaaleanpunainen. Kalusteet on samat, kuin aiemmissa huoneissaankin. Uutena on pöytä, joka oli ennen niin sanottu työpöytämme. Se oli sopivan pieni tänne, Siihen saa hyvin joitain leikkejä halutessaan pikkuveljeltä piiloon. Pöydän seurana on vaaleanpunainen tytön unelmatuoli, jonka hän sai nyt meiltä vanhemmilta synttärilahjaksi. Ei mallilla niin väliä, mutta vaaleanpunainen sen olla pitää. ;) Hänen puolestan koko huone voisi olla kuorrutettu punaisella.

Nurkassa on taas synttäreiltä ja ristiäisistä jääneitä pom pomeja. Tine K:n hopearaidalliset korit ostin tänne kolmen setissä, kun olivat puoleen hintaan. Ajattelin, että sopisivat tänne, kuin nenä päähän. Vähän prinsessamaista bling blingiä, mutta sopivat myöhemmin myös isommallekin tytölle. Mininwillan hauska Hello -juliste oli syksyllä ihan pakko saada. Tänne olen haaveillut myös Mrs Mighetton julistetta, joko Miss Esteriä tai Miss Märtaa tuohon sängyn ylle. Olivian synttäreitä juhlitaan vasta reilun viikon päästä, vaikka on siis jo täyttänyt, mutta pikkulinnut lauloivat, että toinen näistä olisi silloin lahjapaketissa. :)Kummasta julisteesta sinä tykkäät enemmän, vai miellyttääkö kumpikaan?


Jenna

2 kommenttia:

 1. Voi suloisuutta, ihana huone teidän tytöllänne! <3
  Hih, kuulostaa niin tutulta, meidän tytölle ei myöskään tunnu kelpaavan kuin vain pinkin väriset jutut. Prinsessa-teemaa unohtamatta! ;) :D Aivan ihana tuo vaaleanpunainen tuoli, mistä löysitte sen?
  Itse tykkään tuosta oikean puolimmaisesta julisteesta enemmän, se on söpö! ;)

  Iloa viikollesi! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Joo se on jännä, miten tytöt ihastuu pinkkiin, vaikka ei niille sitä ihmeemmin tyrkytä. Ja nimenomaan prinsessaa unohtamatta. ;) Tuoli on tilattu Cult furnituresta, eli on replica. Kiva kuulla mielipiteitä julisteista. Se on kyllä söpö! Itse olen taas enemmän tuon vasemman puoleisen kannalla, siinä on jotain kiehtovaa. :)

   Kiitos samoin!

   Poista